Θεατρικό Εργαστήρι για Παιδιά και Εφήβους

Ζωγραφίζουμε σαν Μεγάλοι Ζωγράφοι
11 Ιουνίου 2016
Έτσι Βλέπω τον Κόσμο μου
3 Ιουνίου 2016

Θεατρικό Εργαστήρι για Παιδιά και Εφήβους

Αφήνοντας πίσω μας ότι μας απασχολεί….
Ξυπνώντας τις αισθήσεις μας και ταξιδεύοντας στον κόσμο της δημιουργίας και της φαντασίας…
Γνωρίζοντας νέους κόσμους και ήρωες..

O νέος πολυχώρος Trii Art Hub στο ιστορικό κτήριο της Δράκου 9 στο Κουκάκι ανοίγει τις πόρτες του και ξεκινάει ένα θεατρικό ταξίδι για παιδιά και εφήβους. Το εργαστήρι περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες με σύγχρονες θεματικές: ασκήσεις σωματικές, φωνητικές, κίνησης, αναπνοής, συνεργασίας, εμπιστοσύνης, αυτοσχεδιασμοί, δραματοποιήσεις, αφηγήσεις, κουκλοθέατρο, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι και εκπαιδευτικό δράμα. Παραμύθια, διηγήματα, θεατρικά έργα, τραγούδια, ποιήματα, πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίες θα ζωντανεύουν μέσα από θεατρικές τεχνικές και κατασκευές δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να συνθέσουν ένα θεατρικό σύμπαν με ιστορίες και εικόνες γεμάτες φαντασία και ευρηματικότητα. Το Θεατρικό εργαστήρι ολοκληρώνεται με το ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης.

Έναρξη: 26 Σεπτεμβρίου

Κάθε Τρίτη
Παιδιά (6-9 ετών): 4:00-5:15
Παιδιά (10-12 ετών):5:30-6:45
Έφηβοι (13-17 ετών): 7:00-8:30

Δηλώσεις συμμετοχής -Πληροφορίες:2109210333, 6938629538, 6976788151

Διδάσκουν: Νικολέττα Μαρκοπούλου, Χατζηγεωργίου Ελένη

Βιογραφικό σημείωμα

Μαρκοπούλου Νικολέττα | Θεατρολόγος-Φιλόλογος
Απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, με θέμα πτυχιακής «Το Θέατρο του Καταπιεσμένου στην Εκπαίδευση». Εργάζεται σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και παράλληλα δουλεύει ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. Έχει ασχοληθεί με την συγγραφή κριτικών θεατρικών κειμένων και έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής, θεατρικά εργαστήρια, σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες αναφορικά με την τέχνη και την εκπαίδευση.

Χατζηγεωργίου Ελένη | Θεατρολόγος – Ηθοποιός
Απόφοιτη Δραματικής Σχολής Πειραϊκού Συνδέσμου και του Τμήματος των Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, με θέμα πτυχιακής «Το Εκπαιδευτικό Δράμα μέσα από τα ίχνη της Σταχτοπούτας». Εργάζεται ως δασκάλα Θεατρικού παιχνιδιού και ως ηθοποιός. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εργαστήρια για το θέατρο στην εκπαίδευση και την τέχνη.